Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZIP2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZIP2. Als je het bestand wilt openen BZIP2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZIP2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BZIP Compressed Archive Format Bzip

Wat is een bestand BZIP2?

Gecomprimeerd archief met een of meer bestanden die gecomprimeerd zijn met behulp van het bzip2 compressiealgoritme. Typisch verminderd tot 10-15% van de oorspronkelijke bestandsgrootte. Bzip2 is een standaard bestandscompressieprogramma dat bij vele Unix / Linux-distributies wordt opgenomen.

De meeste Bzip2-bestanden gebruiken de .BZ2-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen BZIP2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZIP2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZIP2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZIP2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZIP2 openen

Andere problemen met een bestand BZIP2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZIP2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZIP2:

  • het gekozen bestand BZIP2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZIP2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZIP2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand