Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DAZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DAZIP. Als je het bestand wilt openen DAZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DAZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dragon Age Origins Game Format BioWare

Wat is een bestand DAZIP?

Gecomprimeerd spelarchief dat wordt gebruikt door Dragon Age: Origins, een donker heroïstisch fantasy game, ontwikkeld door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts (EA). Bevat een pakket uitgevoerde bronnen (Encapsulated Resource Files, of .ERF-bestanden) die in het spel kunnen worden geïnstalleerd. Wordt gebruikt voor het toevoegen van spelinhoud, zoals nieuwe avonturen, gevechten, schepselen en verhalen.

DAZIP-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de Dragon Age Toolset, een hulpprogramma dat door EA wordt gepubliceerd die kan worden gedownload van de Dragon Age-website. Met dit hulpprogramma kunt u nieuwe 3D-omgevingen en quests, geluids- en lipsynchroniserende geluiden en cinematische sequenties toevoegen. U kunt ook de kunstmatige intelligentie van wezens voor gevechtsscenario's aanpassen.

Om een ​​DAZIP-bestand te installeren, kunt u 1) dubbelklikken op het bestand als het DAUpdater-programma geassocieerd is met het DAZIP-bestandstype, of 2) naar de map bin_ship van een Dragon Age: origineelinstallatie navigeren en DAUpdater.Exe handmatig uitvoeren .

Aangezien DAZIP-bestanden in een .ZIP-formaat worden opgeslagen, kunnen ze worden geëxtraheerd met behulp van een Zip-decompressieprogramma.

Hoe een bestand openen DAZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DAZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DAZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DAZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DAZIP openen

Andere problemen met een bestand DAZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DAZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DAZIP:

  • het gekozen bestand DAZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DAZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DAZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand