Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DBF. Als je het bestand wilt openen DBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Common Database Format dBASE

Wat is een bestand DBF?

Een DBF-bestand is een standaard database bestand dat wordt gebruikt door dBASE, een database management systeem applicatie. Het organiseert gegevens in meerdere records met velden die zijn opgeslagen in een array data type. DBF-bestanden zijn ook compatibel met andere "xBase" -database programma's, die ontstaan ​​door de populariteit van de bestandsindeling.

Vanwege de vroege adoptie in de database gemeenschap en een relatief eenvoudige bestandsstructuur, zijn DBF-bestanden algemeen aanvaard als een standaardopslagformaat voor gestructureerde data in commerciële toepassingen.

Hoe een bestand openen DBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DBF openen

Andere problemen met een bestand DBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DBF:

  • het gekozen bestand DBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DBF
DBF naar ACCDBDBF naar ACCDEDBF naar MDB