Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DESIGN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DESIGN. Als je het bestand wilt openen DESIGN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DESIGN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Expression Design Drawing Format Microsoft

Wat is een bestand DESIGN?

Tekening gemaakt met Microsoft Expression Design, een teken- en ontwerpprogramma voor Windows. Kan zowel vector- als rasterafbeeldingen bevatten. Kan ook meerdere lagen en verschillende beeldeffecten bevatten.

Microsoft Expression Design maakt deel uit van de Microsoft Expression Studio suite.

Hoe een bestand openen DESIGN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DESIGN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DESIGN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DESIGN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DESIGN openen

Andere problemen met een bestand DESIGN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DESIGN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DESIGN:

  • het gekozen bestand DESIGN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DESIGN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DESIGN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand