• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Microsoft Expression Studio

Informatie over Microsoft Expression Studio

Microsoft Expression Studio is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door Microsoft Expression Studio - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma Microsoft Expression Studio als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met Microsoft Expression Studio je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van Microsoft Expression Studio.

Bestandstypen ondersteund door Microsoft Expression Studio
DESIGN FWP IVC XADD XEJ XEL XESC
Download Microsoft Expression Studio

Als je het programma Microsoft Expression Studio moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die Microsoft Expression Studio en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant Microsoft Expression Studio te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant Microsoft Expression Studio
Vindt een bestand