Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEVICEIDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEVICEIDS. Als je het bestand wilt openen DEVICEIDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEVICEIDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IOS Device Identification Format Apple

Wat is een bestand DEVICEIDS?

Identificatiebestand aangemaakt voor het registreren van apparaten in het Member Center, een Apple-ontwikkelaarsgemeenschap. Bevat de naam en ID van het specifieke apparaat.

U kunt de toepassing iPhone Configuration Utility gebruiken om een ​​.PLIST-bestand te maken dat de apparaat-ID's en apparaatnamen bevat van elk apparaat dat u met uw Mac verbindt. Lidcentrum ondersteunt twee formaten: een eigendomslijst met de uitbreiding DEVICEIDS en een .TXT-bestand.

Van iOS 8 Apple iPhone Configuration Utility is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen DEVICEIDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEVICEIDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEVICEIDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEVICEIDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEVICEIDS openen

Andere problemen met een bestand DEVICEIDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEVICEIDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEVICEIDS:

  • het gekozen bestand DEVICEIDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEVICEIDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEVICEIDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand