• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

iPhone Configuration Utility

Informatie over iPhone Configuration Utility

iPhone Configuration Utility is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door iPhone Configuration Utility - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma iPhone Configuration Utility als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met iPhone Configuration Utility je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van iPhone Configuration Utility.

Bestandstypen ondersteund door iPhone Configuration Utility
DEVICEIDS DEVICEINFO MOBILECONFIG MOBILEPROVISION
Download iPhone Configuration Utility

Als je het programma iPhone Configuration Utility moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die iPhone Configuration Utility en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant iPhone Configuration Utility te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant iPhone Configuration Utility
Vindt een bestand