Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DEVICEINFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DEVICEINFO. Als je het bestand wilt openen DEVICEINFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DEVICEINFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Configuration Utility Format Apple

Wat is een bestand DEVICEINFO?

Record-bestand dat is gemaakt door het iPhone Configuration Utility, een Apple-toepassing die wordt gebruikt voor het beheren van apparaatconfiguratieprofielen. Bevat informatie over iOS-apparaten die zijn gemaakt door het iPhone Configuration Utility. Certificaatgegevens en een lijst met toepassingen die op het apparaat zijn geïnstalleerd, zijn enkele voorbeelden van de gegevens die het bevat.

U kunt een DEVICEINFO-bestand maken door het pictogram 'Exporteren' naast 'Delen' te selecteren in de linkerbovenhoek van het venster iPhone Configuration Utility. Vul uw gewenste naam in voor het record, sla de locatie op en bevestig dat het "Exporttype" is geselecteerd als "Device Record" in het dropdown menu. Klik dan op 'Opslaan'.

Van iOS 8 Apple iPhone Configuration Utility is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen DEVICEINFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DEVICEINFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DEVICEINFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DEVICEINFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DEVICEINFO openen

Andere problemen met een bestand DEVICEINFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DEVICEINFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DEVICEINFO:

  • het gekozen bestand DEVICEINFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DEVICEINFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DEVICEINFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand