Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOBILECONFIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOBILECONFIG. Als je het bestand wilt openen MOBILECONFIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOBILECONFIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Mobile Configuration Profile Apple

Wat is een bestand MOBILECONFIG?

Configuratiebestand aangemaakt voor iPhone- en iPod touch-apparaten. Bevat apparaatinstellingen, zoals wachtwoordbeleid, toegangsrechten, en proxy-verbindingsinformatie, evenals VPN-, e-mail- en agenda-instellingen. Gewoonlijk gebruikt voor het implementeren en registreren van Apple-apparaatconfiguraties binnen bedrijfsnetwerken.

MOBILECONFIG-bestanden worden doorgaans gehost door een externe profieldienst, die communiceert met het Apple-apparaat om het te configureren en te registreren. Bij verzending kunnen MOBILECONFIG-bestanden digitaal worden ondertekend, zodat de informatie veilig verstuurd wordt.

Mobiele configuratiebestanden kunnen worden gebruikt voor het beheren en implementeren van instellingen op een groot aantal apparaten. Ze kunnen worden aangemaakt door het iPhone Configuration Utility, dat beschikbaar is voor zowel Mac als Windows-platformen. Het iOS 8 Apple iPhone Configuration Utility is echter niet meer beschikbaar. U kunt MOBILECONFIG-bestanden openen met Apple Configurator 2 voor macOS.

Hoe een bestand openen MOBILECONFIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOBILECONFIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOBILECONFIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOBILECONFIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOBILECONFIG openen

Andere problemen met een bestand MOBILECONFIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOBILECONFIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOBILECONFIG:

  • het gekozen bestand MOBILECONFIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOBILECONFIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOBILECONFIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand