Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIF. Als je het bestand wilt openen DIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Interface Format Microsoft

Wat is een bestand DIF?

Een DIF-bestand is een spreadsheet ondersteund door spreadsheetsoftware zoals Microsoft Excel en Access en Apache OpenOffice Calc. Het bevat spreadsheetgegevens die uit een programma worden geëxporteerd. DIF-bestanden worden opgeslagen in ASCII-tekst, wat betekent dat ze kunnen worden bekeken en bewerkt met een teksteditor.

DIF staat voor data-uitwisselingsformaat en is een gestandaardiseerd spreadsheet exportformaat dat breed ondersteund wordt. Het doel van DIF-bestanden is om gebruikers in staat te stellen gegevens uit een spreadsheet te exporteren in een formaat dat door een aantal programma's kan worden geïmporteerd.

Een beperking van het formaat is dat het geen meerdere spreadsheets ondersteunt. Dit betekent dat het DIF-bestand alleen één spreadsheet kan opslaan. Daarom, als u meerdere spreadsheets in het DIF-formaat wilt exporteren, moet u meerdere DIF-bestanden maken.

Hoe een bestand openen DIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIF openen

Andere problemen met een bestand DIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIF:

  • het gekozen bestand DIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DIF
DIF naar CSV