Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DOCM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DOCM. Als je het bestand wilt openen DOCM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DOCM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word 2007/2010 Open XML Macro-enabled Document Format Microsoft

Wat is een bestand DOCM?

Een DOCM-bestand is een document dat is gemaakt door Microsoft Word, een populaire tekstverwerker bij Microsoft Office. Het bevat ingesloten macro's die in het document kunnen worden uitgevoerd. DOCM-bestanden worden gebruikt om Word Open XML-document (.DOCX) taken te automatiseren door geavanceerde macrofunctionaliteit toe te voegen.

Macro's zijn een reeks opdrachten die samen worden samengevoegd als een enkele opdracht en uitgevoerd om automatisch een taak te voltooien. Ze zijn handig om tijd te besparen bij het uitvoeren van herhalende functies, zoals gegevensinvoer of berekening. U kunt ook een macro toewijzen aan een specifieke knop in Word of toetsaanslag om tijd te besparen. Als u een macro wilt opnemen, selecteert u View & rarr. Macros & rarr. Macro opnemen.

DOCM-bestanden worden opgeslagen met behulp van het open XML-gebaseerde Word-documentformaat, dat in Office 2007 is geïntroduceerd. Ze kunnen worden geopend door Microsoft Word 2007 of vorige versies van Word met Open XML-componentondersteuning.

Hoe een bestand openen DOCM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DOCM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DOCM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DOCM openen

Andere problemen met een bestand DOCM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DOCM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DOCM:

  • het gekozen bestand DOCM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DOCM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DOCM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DOCM
DOCM naar DOCDOCM naar AWWDOCM naar DOCHTMLDOCM naar DOTMDOCM naar DOTXDOCM naar ODTDOCM naar PDFDOCM naar PSWDOCM naar PWDDOCM naar RTFDOCM naar TXTDOCM naar WPDDOCM naar WPS