Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECS. Als je het bestand wilt openen ECS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Ericsson Phone Backup Format Sony Ericsson

Wat is een bestand ECS?

Backup data bestand gemaakt door Sony Ericsson mobiele telefoons. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP formaat dat kan worden gelezen via telefoons met behulp van het Symbian besturingssysteem.

Gegevens uit een ECS-bestand kunnen op een computer worden gelezen door de bestandsextensie van ".Ecs" naar ".Zip" te hernoemen en het bestand te openen met een unzipping programma zoals WinZip. Het bestand "filestore.Dat.Txt" bevat een index van wat is opgeslagen in de bijbehorende DAT-bestanden.

Hoe een bestand openen ECS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECS openen

Andere problemen met een bestand ECS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECS:

  • het gekozen bestand ECS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand