Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFW. Als je het bestand wilt openen EFW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Renamed Zip Or Executable Format Computer Associates

Wat is een bestand EFW?

Gecomprimeerd. ZIP- of uitvoerbaar .EXE-bestand dat door het beveiligingscentrum van de CA wordt aangewezen, heeft een extensie ".Efw". Typisch van toepassing op e-mailbijlagen die zijn gescand door Computer Associates (CA) antivirus software.

EFW zip-bestanden kunnen worden geopend door de bestandsextensie te wijzigen naar ".Zip" en het bestand te openen met een decompressieprogramma, zoals WinZip of Stuffit Expander. Uitvoerbare bestanden kunnen direct worden uitgevoerd door de bestandsextensie te wijzigen naar ".Exe" en het bestand te openen.

Open geen onbekende e-mailbijlagen vanaf niet-vertrouwde bronnen, omdat ze virussen of andere kwaadwillige programma's kunnen bevatten.

U kunt voorkomen dat EFW-bestanden worden gemaakt door uw antivirussoftware tijdelijk uit te schakelen bij het downloaden van legitieme zip-bestanden of uitvoerbare bestanden.

Hoe een bestand openen EFW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFW openen

Andere problemen met een bestand EFW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFW:

  • het gekozen bestand EFW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand