Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FHD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FHD. Als je het bestand wilt openen FHD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FHD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe FreeHand Vector Drawing Format Adobe Systems

Wat is een bestand FHD?

Vectorgebaseerde tekeningafbeelding gemaakt door FreeHand, een programma dat gebruikt wordt om illustraties en pagina-opmaak te maken. Bevat lijnen en vormen, ook wel paden genoemd, om tekeningen te maken. Kan eenvoudige vormen of complexe tekeningen opslaan die driedimensionale effecten gebruiken. Wordt gebruikt voor storyboarding en multipage documenten.

In 2005 verwierf Adobe Macromedia, de ontwikkelaars van FreeHand. Adobe heeft FreeHand-ontwikkeling gestaakt en biedt nu Adobe Illustrator-software voor vector-gebaseerde illustratie.

Hoe een bestand openen FHD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FHD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FHD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FHD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FHD openen

Andere problemen met een bestand FHD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FHD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FHD:

  • het gekozen bestand FHD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FHD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FHD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand