Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FODS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FODS. Als je het bestand wilt openen FODS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FODS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenDocument Flat XML Spreadsheet Format Oracle

Wat is een bestand FODS?

Spreadsheet opgeslagen in het OpenDocument-formaat, maar opgeslagen als een plat XML-bestand in plaats van de .ZIP-container die wordt gebruikt door .ODS-bestanden. Hiermee kunnen de gegevens van de spreadsheet meer leesbaar zijn. Ook kan een gemakkelijker alternatief zijn dan het ODS-formaat voor het automatisch genereren van spreadsheets zonder dat u een spreadsheet-editor nodig hebt.

Het FODS-formaat wordt niet ondersteund door spreadsheetprogramma's zoals Microsoft Excel en Corel Quattro Pro.

Hoe een bestand openen FODS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FODS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FODS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FODS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FODS openen

Andere problemen met een bestand FODS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FODS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FODS:

  • het gekozen bestand FODS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FODS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FODS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand