Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FODT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FODT. Als je het bestand wilt openen FODT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FODT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenDocument Flat XML Document Format Oracle

Wat is een bestand FODT?

Tekstdocument opgeslagen in het OpenDocument-formaat, maar opgeslagen als een plat XML-bestand in plaats van de .ZIP-container die wordt gebruikt door .ODT-bestanden. Hiermee kunnen de documentgegevens meer leesbaar zijn voor mensen. Ook biedt een makkelijker alternatief dan het ODT-formaat voor het automatisch genereren van documenten zonder dat u een documenteditor nodig hebt.

U kunt handmatig een FODT-bestand genereren vanuit een ODT-bestand met behulp van het oowriter-commando-hulpprogramma:

owerriter --convert-to fodt myDoc.Odt

Hoe een bestand openen FODT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FODT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FODT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FODT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FODT openen

Andere problemen met een bestand FODT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FODT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FODT:

  • het gekozen bestand FODT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FODT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FODT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FODT
FODT naar DOC