Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HWP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HWP. Als je het bestand wilt openen HWP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HWP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hangul Document Format Hancom

Wat is een bestand HWP?

Een HWP-bestand is een document dat is gemaakt door Hanword (voorheen Hangul Word Processor), een Koreaanse tekstverwerkingsapplicatie. Het bevat documentformatering, afbeeldingen en tekst. HWP-bestanden worden speciaal gebruikt voor het opslaan van documenten die zijn geschreven in Hangul, het inheemse alfabet van de Koreaanse taal.

U kunt Planamesa NeoOffice en IMSI TurboPDF gebruiken om HWP-bestanden te openen. U kunt ook HWP-bestanden converteren naar .DOCX-bestanden met behulp van Hanword HWP-documentomvormer voor Microsoft Word 2016. Deze tool is gratis te downloaden van Microsoft.

Hoe een bestand openen HWP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HWP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HWP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HWP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HWP openen

Andere problemen met een bestand HWP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HWP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HWP:

  • het gekozen bestand HWP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HWP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HWP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand