Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JAR. Als je het bestand wilt openen JAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed Archive Format Package For Java Classes And Data Format Oracle

Wat is een bestand JAR?

Een JAR-bestand is een Java-archief (JAR) bestand dat wordt gebruikt door de Java Runtime Environment (JRE), een kader dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van Java-programma's. JAR-bestanden kunnen dienen als programma-bibliotheken of als alleenstaande programma's die worden uitgevoerd als de JRE op de computer of mobiel apparaat is geïnstalleerd.

JAR-bestanden kunnen .CLASS-bestanden, toepassingsbronnen en een optioneel manifestbestand bevatten (META-INF / MANIFEST.MF). Ze worden gecomprimeerd met behulp van .ZIP-compressie en kunnen optioneel digitaal worden ondertekend met behulp van het jarsigner-gereedschap dat bij de Java SDK is opgenomen. JAR-bestanden kunnen worden gecreëerd met het potgereedschap, en ze zijn toegankelijk via Java's java.Util.Jar API.

JAR-bestanden worden gebruikt voor sommige mobiele games die worden ondersteund door Java-enabled mobiele apparaten. Ze worden ook gebruikt door Mozilla Firefox, Thunderbird, SeaMonkey en Sunbird om thema's en add-ons op te slaan.

De Java Runtime Environment wordt ook wel de Java Virtual Machine (JVM) genoemd. Sun Microsystems, de oorspronkelijke ontwikkelaars van de JRE / JVM, werden door Oracle verworven.

Hoe een bestand openen JAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JAR openen

Andere problemen met een bestand JAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JAR:

  • het gekozen bestand JAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies JAR
JAR naar ZIPJAR naar APKJAR naar JAD