Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JGZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JGZ. Als je het bestand wilt openen JGZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JGZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gzipped JavaScript Format N/A

Wat is een bestand JGZ?

Javascript (.JS) bestand gestippeld met GZip (.GZ) compressie. Typisch gebruikt voor het krimpen van de bestandsgrootte van grote Javascript-documenten die door websites worden verwezen. Kan worden gedecomprimeerd door de meeste webservers met behulp van een Gzip-hulpprogramma.

JGZ-bestanden worden ook gebruikt door het JNode-besturingssysteem.

Hoe een bestand openen JGZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JGZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JGZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JGZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JGZ openen

Andere problemen met een bestand JGZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JGZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JGZ:

  • het gekozen bestand JGZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JGZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JGZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand