Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JIC. Als je het bestand wilt openen JIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Icon Format N/A

Wat is een bestand JIC?

Grootte platform icoon formaat gebruikt door Java-programma's. Bevat afbeeldingen die worden gebruikt voor programma iconen. In principe een .ZIP-bestand met een groep van .PNG- of .JPG-afbeeldingen.

Beeldbestanden die zijn opgeslagen in een JIC-bestand worden gewoonlijk [imagename] _ [grootte] genoemd. [Jpg | png].

Hoe een bestand openen JIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JIC openen

Andere problemen met een bestand JIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JIC:

  • het gekozen bestand JIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand