Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

KMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand KMZ. Als je het bestand wilt openen KMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ KMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed Keyhole Markup Language (Google Earth) Format Google

Wat is een bestand KMZ?

Een KMZ-bestand is een bestand dat kaartlocaties opslaat die zichtbaar is in Google Earth, een globaal mapping programma. Het bevat plaatsmarkeringen die een aangepaste naam en de breedtegraad en de lengtecoordinaten van de locatie kunnen bevatten. KMZ-bestanden bieden een vogelvlucht van locaties in de VS en andere gebieden van de wereld.

KMZ-bestanden kunnen ook beperkte 3D-modelgegevens bevatten die worden uitgevoerd vanuit Google Sketchup (als een .SKP-bestand) of van ArchiCAD. Het model kan op een specifieke locatie op de kaart worden geplaatst om een ​​idee te geven van hoe het gebouw er in dat gebied zal uitzien.

KMZ-bestanden zijn verzinkt .KML-bestanden, waardoor ze makkelijker kunnen verspreiden en delen met meerdere gebruikers.

U kunt een KMZ-bestand openen in Google Maps door het KMZ-bestand op een online locatie op te slaan en vervolgens de URL in het zoekvak Google Maps te typen. Als uw bestand bijvoorbeeld op http://mywebsite.Com/myfile.Kmz wordt gehost, typt u de URL in het zoekvak en wordt deze weergegeven in Google Maps.

Als u uw KMZ-bestand in Google Maps wilt weergeven, kunt u zelf de URL zelf opbouwen door het voor te leggen met http://maps.Google.Com/maps?Q=. Daarom, met behulp van dezelfde URL hierboven, typt u de volgende URL in uw webbrowser:

http://maps.Google.Com/maps?Q=http://mywebsite.Com/myfile.Kmz

Hoe een bestand openen KMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand KMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de KMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand KMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand KMZ openen

Andere problemen met een bestand KMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand KMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken KMZ:

  • het gekozen bestand KMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand KMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand KMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies KMZ
KMZ naar KML