Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LHA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LHA. Als je het bestand wilt openen LHA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LHA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LH ARC Compressed Archive N/A

Wat is een bestand LHA?

Bestand of groep bestanden gecomprimeerd met LHARC compressie. Populair compressieformaat op Amiga-computers en gebruikt door ID Software om installatiebestanden voor vroege spellen, zoals Doom, te comprimeren. LHA is meestal vervangen door het .LZH compressie formaat, maar wordt nog steeds veel gebruikt in Japan.

Hoe een bestand openen LHA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LHA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LHA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LHA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LHA openen

Andere problemen met een bestand LHA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LHA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LHA:

  • het gekozen bestand LHA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LHA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LHA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand