Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LZH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LZH. Als je het bestand wilt openen LZH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LZH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LH ARC Compressed Archive Format N/A

Wat is een bestand LZH?

Bestandsarchief gecomprimeerd met behulp van Lempel-Ziv en Haruyasu compressie algoritme. Vernoemd naar de uitvinders Lempel-Ziv en Haruyasu. Afleiden van het LZSS compressieschema en voert extra compressie uit met behulp van dynamische Huffman codering. Meestal gebruikt in Japan.

Hoe een bestand openen LZH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LZH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LZH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LZH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LZH openen

Andere problemen met een bestand LZH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LZH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LZH:

  • het gekozen bestand LZH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LZH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LZH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand