Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MX. Als je het bestand wilt openen MX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Matlab Common Matrix Routines Format Wolfram Research

Wat is een bestand MX?

Binair pakket gemaakt door Mathematica, een desktop applicatie die gebruikt wordt voor het berekenen en visualiseren. Stores Mathematica uitdrukkingen in een eigen serialized formaat, die is geoptimaliseerd voor snel laden. Gebruikt voor het distribueren van Mathematica pakketten.

Mathematica pakketten kunnen worden gemaakt met DumpSave en lezen met Get. Ze kunnen ook worden geïmporteerd met de opdracht Import en geëxporteerd met de opdracht Export. Bijvoorbeeld, import ["myFile.Mx"] leest het MX-bestand en geeft een expressie weer. Op soortgelijke wijze exporteert [[myFile.Mx], expr] de uitdrukking "expr" en slaat het op in een MX-bestand.

Aangezien MX-bestanden in een binair formaat zijn opgeslagen, zijn ze niet-menselijk leesbaar. Bovendien kunnen ze niet gedeeld worden tussen verschillende versies van Mathematica of tussen installaties van Mathematica op verschillende besturingssystemen.

Hoe een bestand openen MX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MX openen

Andere problemen met een bestand MX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MX:

  • het gekozen bestand MX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand