Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

Wolfram Research Mathematica

Informatie over Wolfram Research Mathematica

Wolfram Research Mathematica is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door Wolfram Research Mathematica - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma Wolfram Research Mathematica als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met Wolfram Research Mathematica je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van Wolfram Research Mathematica.

Bestandstypen ondersteund door Wolfram Research Mathematica
MX NB PXR TGF
Download Wolfram Research Mathematica

Als je het programma Wolfram Research Mathematica moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die Wolfram Research Mathematica en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant Wolfram Research Mathematica te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant Wolfram Research Mathematica
Vindt een bestand