Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NB. Als je het bestand wilt openen NB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mathematica Notebook Format Wolfram Research

Wat is een bestand NB?

Een NB-bestand is een gestructureerd document gemaakt door Mathematica, een applicatie die gebruikt wordt voor wiskundige en wetenschappelijke berekeningen. Het bevat tekst, afbeeldingen, audio, functies en interactieve gebruikersinterface elementen. NB-bestanden kunnen wiskundige resultaten weergeven in een interactief document.

Notebookbestanden worden opgeslagen in een tekstformaat. Hun gegevens worden in cellen gerangschikt, vergelijkbaar met een standaard spreadsheet. Notebooks kunnen worden geëxporteerd naar veel verschillende bestandsindelingen, waaronder raster grafische, GIS, gecomprimeerde en spreadsheetformaten.

Het bestand "DefaultStyles.Nb" wordt gebruikt als standaard stijlblad voor nieuwe notebooks. Notebooks kunnen worden geopend met behulp van de NotebookOpen opdracht binnen een Mathematica functie.

Hoe een bestand openen NB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NB openen

Andere problemen met een bestand NB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NB:

  • het gekozen bestand NB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand