Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDC. Als je het bestand wilt openen NDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Personal Communications Settings Format IBM

Wat is een bestand NDC?

Opslaan configuratie informatie gebruikt door IBM Personal Communications netwerk software. Kan iSeries-instellingen bevatten, die kunnen worden geladen met het programma "iSeries Connection Configuration" (PCSNDC.EXE).

Hoe een bestand openen NDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDC openen

Andere problemen met een bestand NDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDC:

  • het gekozen bestand NDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand