Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IBM Personal Communications

Informatie over IBM Personal Communications

IBM Personal Communications is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door IBM Personal Communications - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma IBM Personal Communications als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met IBM Personal Communications je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van IBM Personal Communications.

Bestandstypen ondersteund door IBM Personal Communications
NDC IDP
Download IBM Personal Communications

Als je het programma IBM Personal Communications moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die IBM Personal Communications en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant IBM Personal Communications te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant IBM Personal Communications
Vindt een bestand