Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ODB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ODB. Als je het bestand wilt openen ODB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ODB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView Object Database ASCII Format OASIS

Wat is een bestand ODB?

Bestand aangemaakt door Apache OpenOffice Base (OOBase), een open source desktop relationele database programma. Geformatteerd volgens de OpenDocument-standaard. Beveiligt een archief van gegevensbestanden die de database bevatten. Gebruikt om gestructureerde informatie op te slaan, zoals tabellen en records.

OpenDocument-databases bevatten een verzameling bestanden en mappen die gecomprimeerd worden met behulp van Zip-compressie. Ze bevatten instellingen.Xml, context.Xml, en manifest.Xml-bestanden, evenals een database map die de volgende bestanden bevat: eigenschappen: slaat het database script op: bevat tabeldefinities gegevens: bevat de huidige status van de database backup: winkels een gecomprimeerde back-up van het laatste consistent database state logboek: wijzigingen in de database registreren Om de inhoud van een ODB-bestand handmatig te onderzoeken, wijzigt u de extensie ".Odb" in ".Zip" en decomprimeer het bestand met een zip-decompressieprogramma.

Apache OpenOffice was eerder OpenOffice.Org.

Hoe een bestand openen ODB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ODB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ODB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ODB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ODB openen

Andere problemen met een bestand ODB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ODB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ODB:

  • het gekozen bestand ODB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ODB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ODB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand