Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ODI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ODI. Als je het bestand wilt openen ODI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ODI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Image Format OASIS

Wat is een bestand ODI?

Beelddocument dat is gemaakt met behulp van de OASIS OpenDocument-standaard. Bevat de afbeelding graphics en XML-gebaseerde definities die de indeling van de afbeelding beschrijven. Wordt gebruikt voor het opslaan, exporteren en importeren van afbeeldingen in een standaardformaat.

ODI-bestanden worden opgeslagen als gecomprimeerde zip-archieven die meerdere XML-bestanden en andere activa-bestanden kunnen bevatten.

OpenOffice.Org is een gratis kantoorproductiviteitssuite die de OpenDocument-standaard implementeert. Het was eerder bekend als StarOffice.

Hoe een bestand openen ODI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ODI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ODI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ODI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ODI openen

Andere problemen met een bestand ODI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ODI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ODI:

  • het gekozen bestand ODI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ODI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ODI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand