Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTC. Als je het bestand wilt openen OTC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenDocument Chart Template Format OASIS

Wat is een bestand OTC?

Grafiek sjabloon gemaakt door programma's die OASIS OpenDocument standaard implementeren. Bewaart de standaardinstelling en lay-outinformatie voor een grafiek en kan de afmetingen, plotgebied en asinformatie opgeven. Wordt gebruikt om meerdere .ODC-bestanden met dezelfde look en feel te maken.

ODC-bestanden zijn XML-based, net als andere formaten in de OpenDocument-standaard. Ze worden opgeslagen als gecomprimeerde zip-archieven, die meerdere XML-bestanden en andere activa kunnen bevatten.

OpenOffice.Org, die eerder StarOffice was, is een van de meest bekende programma's die OTC-bestanden gebruikt.

Hoe een bestand openen OTC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTC openen

Andere problemen met een bestand OTC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTC:

  • het gekozen bestand OTC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand