Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTG. Als je het bestand wilt openen OTG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Graphics Document Template OASIS

Wat is een bestand OTG?

Tekensjabloon gemaakt met behulp van de OASIS OpenDocument-standaard. Bevat de standaard layout en tekening informatie voor een vector grafische afbeelding. In een bestandspakket opgeslagen met XML-opmaak.

OTG-bestanden kunnen als uitgangspunt worden gebruikt voor het maken van meerdere .ODG tekeningen in OpenDocument-compatibele programma's, zoals Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.Org).

Hoe een bestand openen OTG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTG openen

Andere problemen met een bestand OTG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTG:

  • het gekozen bestand OTG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand