Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTH. Als je het bestand wilt openen OTH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org OpenDocument HTML Text Template OASIS

Wat is een bestand OTH?

Sjabloonbestand aangemaakt door OpenOffice.Org of een andere applicatie voor kantoorproductiviteit die de OpenDocument-standaard ondersteunt. Vaak bevatten sjabloon header en footer elementen, evenals stijl en formattering instellingen. Wordt gebruikt voor het formatteren van HTML-documenten met een vergelijkbaar uiterlijk.

OTH-bestanden worden geformatteerd met behulp van de XML-gebaseerde OASIS OpenDocument-standaard.

Hoe een bestand openen OTH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTH openen

Andere problemen met een bestand OTH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTH:

  • het gekozen bestand OTH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand