Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTI. Als je het bestand wilt openen OTI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenDocument Image Template Format OASIS

Wat is een bestand OTI?

Beeldsjabloon gemaakt door programma's die OASIS's OpenDocument-specificatie gebruiken. Opslaan van de standaardinstellingen voor een afbeelding. Kan gebruikt worden als uitgangspunt voor het maken van meerdere .ODI-beelddocumenten.

OTI-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd zip-formaat en kunnen meerdere XML-bestanden en andere asset-bestanden bevatten.

Hoe een bestand openen OTI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTI openen

Andere problemen met een bestand OTI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTI:

  • het gekozen bestand OTI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand