Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTS. Als je het bestand wilt openen OTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org OpenDocument Spreadsheet Template Format OASIS

Wat is een bestand OTS?

Een OTS-bestand is een spreadsheet sjabloon gemaakt door het Calc-programma dat is opgenomen in Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.Org) of een andere spreadsheet applicatie die de OpenDocument-standaard ondersteunt. Het bevat een spreadsheet opgeslagen in OASIS 'OpenDocument XML-gebaseerde opmaak. Met OTS-bestanden kunnen gebruikers meerdere .ODS-spreadsheetbestanden maken met dezelfde stijlen en opmaak.

Calc is een van de verschillende programma's die beschikbaar zijn in de OpenOffice-suite. Het lijkt op het Excel-programma dat beschikbaar is in de Microsoft Office-suite. De OTS-sjablonen worden gebruikt om spreadsheets op te slaan die herhaaldelijk worden gebruikt, zoals facturen, budgetplanners en agenda's.

In Calc kunt u uw eigen sjablonen maken met aangepaste spreadsheetlay-out, gegevens, lettertypen en stijlen. U kunt ook sjablonen downloaden van de OpenOffice-website door File & rarr te selecteren. Nieuw & rarr. Sjablonen en Documenten en klik vervolgens op 'Meer sjablonen online krijgen'.

Hoe een bestand openen OTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTS openen

Andere problemen met een bestand OTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTS:

  • het gekozen bestand OTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OTS
OTS naar PDF