Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTT. Als je het bestand wilt openen OTT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Text Document Template Format OASIS

Wat is een bestand OTT?

Een OTT-bestand is een document sjabloon opgeslagen in OASIS 'OpenDocument standaardformaat en gecreëerd door tekstverwerkers opgenomen in de OpenOffice- en LibreOffice-suites. Het bevat de pagina-indeling en standaard stijlen voor een tekstdocument. OTT-bestanden worden gebruikt voor het maken van .ODT-documenten die dezelfde uitstraling en opmaak hebben.

OTT-sjablonen worden gebruikt voor het opslaan van documenten die herhaaldelijk worden gebruikt, maar met kleine wijzigingen die op hen worden toegepast voor elk gebruik. Enkele voorbeelden van deze soorten documenten zijn onder meer bedrijfs briefhoofden, memo sjablonen, nieuwsbrieven, brieven, bedrijfsplannen, of sjablonen voor andere officiële documenttypen.

In Writer, die de tekstverwerker is opgenomen in de Apache OpenOffice-suite, kunt u uw eigen sjablonen maken met aangepaste pagina-indeling, lettertypen en stijlen. U kunt ook sjablonen downloaden van de OpenOffice-website door File & rarr te selecteren. Nieuw & rarr. Sjablonen en Documenten en klik vervolgens op 'Meer sjablonen online krijgen'.

Hoe een bestand openen OTT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTT openen

Andere problemen met een bestand OTT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTT:

  • het gekozen bestand OTT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand