Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OXT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OXT. Als je het bestand wilt openen OXT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OXT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Extension Help Format Sun Microsystems

Wat is een bestand OXT?

Extensie die extra functionaliteit toevoegt aan Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.Org) en StarOffice programma's. Biedt extra functies zoals geavanceerde spellingscontrole, rapportgebouw, bestandskompressie en vele andere mogelijkheden.

Als u een OXT-bestand wilt installeren, selecteert u 'Extension Manager' in het menu Extra en klikt u op 'Toevoegen' en selecteert u de extensie uit de bestandsbrowser. Als u Apache OpenOffice 2.2 of hoger hebt, kunt u ook extensies installeren door eenvoudig te dubbelklikken op het OXT-bestand.

OXT-bestanden kunnen worden ontwikkeld voor de Apache OpenOffice-suite of voor afzonderlijke programma's, waaronder Writer, Base, Calc, Chart, Draw, Impress en Math. Ze kunnen bij het programma zijn opgenomen of door gebruikers ontwikkeld worden.

U kunt extensies downloaden in de Apache OpenOffice Repository.

Hoe een bestand openen OXT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OXT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OXT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OXT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OXT openen

Andere problemen met een bestand OXT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OXT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OXT:

  • het gekozen bestand OXT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OXT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OXT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand