Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCX. Als je het bestand wilt openen PCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Paintbrush Bitmap Image ZSoft

Wat is een bestand PCX?

Rasterbeeldformaat ontwikkeld door ZSoft. Wordt een van de originele bitmapbeeldformaten voor het DOS / Windows-platform. Ondersteunt 24-bits kleurenafbeeldingen, 8-bits grijstinten en geïndexeerde kleurenafbeeldingen en 1-bits zwart-wit beelden. Gecomprimeerd met behulp van RLE-codering.

Het PCX-bestandsformaat is meestal vervangen door nieuwere beeldformaten, maar wordt nog steeds gebruikt door sommige fax- en scanprogramma's. Multi-pagina PCX fax documenten gebruiken de .DCX extensie.

Hoe een bestand openen PCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCX openen

Andere problemen met een bestand PCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCX:

  • het gekozen bestand PCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PCX
PCX naar EMZPCX naar EPFPCX naar ODGPCX naar PDF