Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PET. Als je het bestand wilt openen PET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Puppy Linux Install Package Format Barry Kauler

Wat is een bestand PET?

Applicatiepakket gemaakt voor PuppyLinux. Typisch gebruikt voor het installeren van softwareprogramma's. Opgeslagen in een opgeslagen in een "tarball" gecomprimeerd archiefformaat (.TGZ-bestanden) met een md5sum checksum toegevoegd aan het einde.

PET staat voor Puppy's Extra Treats en is een uniek pakketsysteem dat wordt gebruikt door Puppy Linux 2.14 en later. PET-bestanden kunnen worden geopend door het bijgeleverde PETget-hulpprogramma, of met een TGZ-bestandstherapeut. Bij het uitpakken wordt de directorystructuur van het pakket geprojecteerd op het basisniveau van het Linux bestandssysteem.

PET-pakketten worden vaak aangeduid als "huisdieren". Zij vervangen .PUP-bestanden die worden gebruikt door eerdere versies van Puppy Linux.

Hoe een bestand openen PET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PET openen

Andere problemen met een bestand PET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PET:

  • het gekozen bestand PET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand