Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PICT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PICT. Als je het bestand wilt openen PICT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PICT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bitmap Graphics File Format Apple

Wat is een bestand PICT?

Beeldbestand dat is opgeslagen in het PICT-formaat van Macintosh. Kan zowel vector- als bitmapgegevens bevatten en kunnen duizenden kleuren gebruiken. Ondersteunt ook RLE (Run-length encoding) en JPEG compressie om de bestandsgrootte te verminderen.

PICT-bestanden gebruiken vaak de .PCT-bestandsextensie, vooral op het Windows-platform.

Hoe een bestand openen PICT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PICT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PICT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PICT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PICT openen

Andere problemen met een bestand PICT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PICT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PICT:

  • het gekozen bestand PICT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PICT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PICT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand