Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PIZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PIZ. Als je het bestand wilt openen PIZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PIZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Renamed ZIP Format N/A

Wat is een bestand PIZ?

Gecomprimeerd .ZIP-archief dat is vernoemd met de extensie omgedraaid. Soms gebruikt voor het verzenden van verzonden verzonden e-mailbijlagen, zodat de e-mailserverfilters het bericht niet blokkeren. Ook gebruikt om het bestandstype te verbergen of om opening te voorkomen.

Om een ​​PIZ-bestand te openen, wijzigt u de extensie ".Piz" in ".Zip" en open het met een Zip-decompressieprogramma.

Hoe een bestand openen PIZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PIZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PIZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PIZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PIZ openen

Andere problemen met een bestand PIZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PIZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PIZ:

  • het gekozen bestand PIZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PIZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PIZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand