Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POT. Als je het bestand wilt openen POT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 97 To 2003 Template Format Microsoft

Wat is een bestand POT?

Een POT-bestand is een sjabloon gemaakt door PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van presentaties op diavoorstellingen. Het bevat de standaardlay-out, opmaak en stijlen voor een diavoorstelling. POT-bestanden worden gebruikt om meerdere .PPT-bestanden te maken met dezelfde opmaak.

U zult waarschijnlijk alleen een POT-bestand tegenkomen als u PowerPoint 97 in 2003 gebruikt of werkt met iemand die die versies van de software gebruikt. Als u PowerPoint 2007 of later gebruikt en uw presentatie opslaan als een sjabloon, wordt deze opgeslagen in het OpenXML-formaat met de .POTX-extensie. Hoewel PowerPoint 2007 of later het POTX-bestand gebruikt, kunt u het nog steeds gebruiken om het POT-bestand te openen.

POT-bestanden worden geïnstalleerd met PowerPoint waarmee u presentaties kunt maken, zoals schoolrapporten, financiële kwartaaloverzichten of familiefoto-diavoorstellingen van sjablonen met vooraf gedefinieerde opmaak en stijlen. U kunt ook uw eigen aangepaste sjablonen maken voor het weergeven van presentaties die specifiek zijn voor uw behoeften.

Hoe een bestand openen POT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POT openen

Andere problemen met een bestand POT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POT:

  • het gekozen bestand POT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies POT
POT naar PPTXPOT naar PPSPOT naar PPSMPOT naar PPSXPOT naar PPTXML