Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPM. Als je het bestand wilt openen PPM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Portable Pixelmap Graphic N/A

Wat is een bestand PPM?

24-bits kleurafbeelding geformatteerd met een tekstformaat. Beeft elke pixel met een getal van 0 tot 65536, die de kleur van de pixel specificeert. Sla ook de hoogte en breedte van de afbeelding op, witruimte gegevens en de maximale kleurwaarde.

Het Portable Pixmap-formaat gebruikt een niet-gecomprimeerd en inefficiënt formaat in vergelijking met andere bitmapbeeldformaten. Daarom wordt het zelden gebruikt voor het opslaan van grote afbeeldingen.

Hoe een bestand openen PPM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPM openen

Andere problemen met een bestand PPM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPM:

  • het gekozen bestand PPM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand