Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PSW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PSW. Als je het bestand wilt openen PSW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PSW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Pocket Word Document Format Microsoft

Wat is een bestand PSW?

Tekstdocument dat is gemaakt door Pocket Word, een draagbare tekstverwerker ontwikkeld voor Windows Mobile Pocket PC-apparaten. Bevat document tekst, opmaak, afbeeldingen en andere documentgegevens. Kan worden uitgevoerd naar een standaard Word .DOC formaat.

Pocket Word is ontwikkeld als een draagbare versie van Microsoft Word.

Hoe een bestand openen PSW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PSW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PSW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PSW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PSW openen

Andere problemen met een bestand PSW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PSW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PSW:

  • het gekozen bestand PSW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PSW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PSW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PSW
PSW naar PDF