Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PXL. Als je het bestand wilt openen PXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Pocket Excel Spreadsheet Format Microsoft

Wat is een bestand PXL?

Bestand gemaakt door Pocket Excel, een spreadsheetprogramma dat wordt gebruikt op mobiele Pocket PC-apparaten. Bevat gegevens opgeslagen als een raster van rijen en kolommen. Kan worden omgezet in een Excel .XLS bestand.

PXL-bestanden kunnen ook worden geëxporteerd naar XLS-bestanden in Pocket Excel door het type 'Word 97/2000' in het menu Save as ... te gebruiken. Oudere versies van Microsoft ActiveSync kunnen PXL-bestanden converteren naar XLS-bestanden.

Hoe een bestand openen PXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PXL openen

Andere problemen met een bestand PXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PXL:

  • het gekozen bestand PXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PXL
PXL naar XLSPXL naar PDF