Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

R01 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand R01. Als je het bestand wilt openen R01, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ R01

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume RAR Compressed File Archive (part 3) RARLAB

Wat is een bestand R01?

Een R01-bestand is onderdeel 1 van een gecomprimeerd archief dat in verschillende delen is gesplitst door WinRAR of RAR. Het wordt typisch gemaakt voor het opslaan van een groot archief op meerdere schijven. R01-bestanden worden gevolgd door het .R02-bestand, .R03-bestand, enzovoort tot en met R99, afhankelijk van de grootte van het archief.

Bestandsarchieven met ".Rxx" bestand extensies kunnen worden gemaakt met ofwel WinRAR voor Windows of RAR voor Mac en Unix. R01-bestanden kunnen ook worden geopend door andere compressieprogramma's, zoals 7-Zip, Corel WinZip en Incredible Bee Archiver.

Hoe een bestand openen R01?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand R01 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de R01 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand R01 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand R01 openen

Andere problemen met een bestand R01

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand R01 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken R01:

  • het gekozen bestand R01 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand R01 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand R01 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand