Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

R21 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand R21. Als je het bestand wilt openen R21, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ R21

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume RAR Compressed File Archive (part 23) Eugene Roshal

Wat is een bestand R21?

Bestand aangemaakt als onderdeel van een multi-volume gecomprimeerd .RAR-archief. Biedt deel 21 van een gecomprimeerd, gesplitst archief. Wordt gebruikt voor het reconstrueren van een origineel bestand met de overige gedeelde archiefdelen.

RAR multi-volume archieven worden gemaakt met behulp van de extensies ".R00" via ".R99," waar de cijfers de archiefbestandsvolgorde vertegenwoordigen. Daarom is R21 eigenlijk het 22ste deel van het splitarchief.

Hoe een bestand openen R21?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand R21 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de R21 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand R21 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand R21 openen

Andere problemen met een bestand R21

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand R21 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken R21:

  • het gekozen bestand R21 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand R21 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand R21 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand