Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

R30 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand R30. Als je het bestand wilt openen R30, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ R30

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume RAR Compressed File Archive (part 32) Eugene Roshal

Wat is een bestand R30?

Bestand gebruikt als onderdeel van een multi-volume gecomprimeerde RAR-archief. Bevat gecomprimeerde bestandinhoud als onderdeel van een groter archief. Kan worden gereconstrueerd met de andere gecomprimeerde onderdelen terug in het oorspronkelijke bestand.

RXX-bestanden, waar "XX" een getal is van 00 tot 99, worden meestal aangemaakt om een ​​groot archief op meerdere schijven op te slaan. Bestandsarchieven die het bestandstype ".Rxx" gebruiken, kunnen worden gemaakt met behulp van RAR voor Mac en Unix of WinRAR voor Windows.

De WinRAR-softwareinstaller registreert bestandsverenigingen voor de bestandsextensies .R00 - R29, maar registreert geen verenigingen voor R30 of hoger. U ziet daarom een ​​WinRAR-icoon voor R00-R29 bestanden, maar niet voor R30-bestanden, hoewel WinRAR nog steeds R30-bestanden kan openen die deel uitmaken van een splitarchief.

Hoe een bestand openen R30?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand R30 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de R30 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand R30 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand R30 openen

Andere problemen met een bestand R30

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand R30 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken R30:

  • het gekozen bestand R30 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand R30 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand R30 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand