Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

REM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand REM. Als je het bestand wilt openen REM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ REM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlackBerry Encrypted Data Format Research In Motion

Wat is een bestand REM?

Bestand opgeslagen op een BlackBerry-smartphone. Kan een van verschillende bestandstypes zijn, maar gebruikt een extensie ".Rem" om aan te geven dat het bestand is gecodeerd. Vaak heeft een samengestelde bestandsuitbreiding, zoals ".Jpg.Rem", dat een gecodeerd JPEG-afbeeldingsbestand zou zijn.

REM-bestanden kunnen alleen worden gedecodeerd op een BlackBerry-telefoon. U kunt de encryptie uitschakelen door naar Opties & rarr te navigeren. Advanced & rarr. Media Card & rarr. Encrypt mediabestanden en kies dan 'nee'. Zodra encryptie is uitgeschakeld, kunt u bestanden naar een computer overbrengen en normaal openen.

REM-bestanden kunnen overgebracht worden op een computer met de BlackBerry-software van RIM, maar kan niet rechtstreeks op een Mac of pc worden geopend.

Hoe een bestand openen REM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand REM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de REM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand REM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand REM openen

Andere problemen met een bestand REM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand REM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken REM:

  • het gekozen bestand REM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand REM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand REM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies REM
REM naar JPG