Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BlackBerry Desktop Software

Informatie over BlackBerry Desktop Software

BlackBerry Desktop Software is een app waarmee je bepaalde bestandstypen uit onze database kunt verwerken. Je vindt hier informatie over welke specifieke Bestandsextensieen worden ondersteund door BlackBerry Desktop Software - met dit programma kunt je bestanden in het opgegeven formaat bekijken, bewerken of opslaan.

Programma BlackBerry Desktop Software als een converter

U kunt ook Microsoft Office rogramma als converter gebruiken. Dit betekent dat met BlackBerry Desktop Software je het bestand in één formaat kunt openen en opslaan in een ander. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare conversies met gebruik van BlackBerry Desktop Software.

Bestandstypen ondersteund door BlackBerry Desktop Software
BBB COD IPD JPG REM LOADERBACKUP LOCK3
Conversie van de bestanden die je kan uit te voeren met behulp van BlackBerry Desktop Software
REM naar JPG
Download BlackBerry Desktop Software

Als je het programma BlackBerry Desktop Software moet downloaden, denk erom om een betrouwbare bron te zoeken. Nu de websites die BlackBerry Desktop Software en andere downloads aanbieden, toevoegen ongewenste plugins aan hun installatiebestanden. De veiligste oplossing is om de officiële website van de fabrikant BlackBerry Desktop Software te gebruiken - hieronder vindt je een link naar het programma’s.

Website van de fabrikant BlackBerry Desktop Software
Vindt een bestand